Guidade turer

Vad innebär våra guidade turer?

 

Med ViroteaVR och ViroteaGO kan världen nu upptäckas genom guidade turer! Efter att ha tagit på sig VR-glasögonen och färdats till sitt nya resmål, är det nu dags att luta sig tillbaka och följa med på en guidad tur utöver det vanliga.

Genom inspelade filmer tar vi med vårdtagaren på innehållsrika turer för att upptäcka fängslande sevärdheter, attraktioner och turistmagneter men också fridfull natur och magiska guldställen.

Virotea simulerar verkliga miljöer i 360 graders vinkel. Det innebär att var än man tittar med VR-glasögonen på, upplevs platsen vara verkligheten. Filmerna har en kapacitet och prestanda som gör att de guidade turerna känns som om man faktiskt är på den plats man upplever och ser genom VR-glasögonen. 

Vill du veta mer om VR och välfärdsteknik?

Ladda ner en gratis informationsbroschyr i PDF-format här

 

Ett smakprov på våra destinationer

 

New York

Få en känsla av storstadspulsen och utforska the Big Apple.

New York VR 360

 

Bali

Njut av tropiska stränder, natur och vackra tempel.

Bali sandstrand VR 360

 

Venedig

Hoppa i gondolen och lär dig allt om staden byggd på vatten.

Venedig gondol VR 360

 

Gran Canaria

Blicka över Las Palmas och beskåda det turkosa vattnet.

Gran Canaria Las Palmas VR 360

 

Redo att upptäcka världen med våra guidade turer?

 

Virotea erbjuder guidade turer på platser över hela världen! Den perfekta aktiviteten för att kunna ta med vårdtagarna på ett riktigt äventyr.

De guidade turerna bidrar inte bara med uppdaterad sinnesstimulering genom visuella intryck. Turerna utbildar och informerar även om de platser som besöks. Således kan nya minnen och kunskap från turerna inspirera till nya intressanta diskussioner och samtal.

Åk till New York, Bali, Venedig, Gran Canaria eller till något av våra andra resmål – välj och vraka bland våra guidade turer!

 

Intresserad av att veta mer?

Vill du veta mer om våra tjänster och produkter kan du läsa mer här